Звездата от хитовия турски сериал „Великолепният век: Кьосем“ Хюлия Авшар изглежда ослепително, макар да е на 60 години.

 

След като отбеляза юбилея си преди броени дни, наскоро тя бе заснета да ръси сексапил от задната седалка на лимузината си. макар цепката и деколтето на и без това късата й рокля да бяха огромни, гледката, която разкриваха наистина беше впечатляваща. Прави впечатление, че по безупречния й лачен бедър и стегнатия й бюст, няма нито една гънка.

 

Сафийе Султан заголи лачен бедър на 60

Именно бляскавият вид на ветеранката стана причина наскоро да бъде наета за рекламно лице на скъпарска турска марка бижута. Договорът й с ювелирната компания е на стойност 25 млн. лири, като част от хонорара ще бъде платена в накити.

 

Бившата Мис Турция, която влезе в ролята на Сафийе Султан в хитовия сериал има зад гърба си два брака, последвани от два развода. Дъщеря й Зехра е от втория й съпруг и е красиво, но пък скромно момиче. Учила е за архитект и работи във фирма за ремонти. Освен, че е майстор на шпакловките, девойката умее е да лепи и фаянсови плочки.

Източник: Уикенд