Хюлия Авшар – звездата от „Великолепният век: Кьосем“, направи любовно обяснение към първия турски астронавт – Алпер Гезеравджъ, който на 18 януари излетя към Международната космическа станция. 

Актрисата записа прочувственото си обяснение малко след това и го публикува в Инстаграм профила си. Посланието й към османския Юрий Гагарин завърши с думите: „Аз съм тук и те чакам“.

 

Не може да се каже със сигурност дали Хюлия наистина е хлътнала по космонавта, но е факт, че той е доста по-млад от нея – дотолкоз, че може да й бъде син. При все, че през миналата есен госпожа Авшар чукна 60 години, тя все още е лачена мадама и носи рокли с цепки до задните си части, както и дълбоки деколтета.

 

Наскоро бляскавият вид на ветеранката й помогна да бъде наета за скъпарска турска марка бижута. Тя сключи договор с ювелирната компания за 25 млн. лири като част от хонорара й е бил платен в накити.

Сафийе Слутан, е бивша Мис Турция. Тя има два брака зад гърба си и два развода, като от втория й съпруг е дъщеря й Зехра, която е красива, но доста скромна.

 

Наследницата на Авшар е учила архитектура, но работи във фирма за ремонти. Девойката умее да лепи отлично фаянсови плочки и е майстор на шпакловката.

В края на миналата година, тя бе не само юбилярка, а и вирусоносителка – през декември изкара много тежък ковид, а последиците от него продължават да не й дават мира и до днес. Актрисата се жалва от обща слабост, а най-сериозни страдания й причинява неспирната кашлица.

Източник: Уикенд