60-годишната звезда от „Великолепният век: Кьосем“ – Хюлия Авшар отдавна е без любовник, който да топли леглото й, но меракът все още е жив. Тези дни стана ясно кой е мъжът на мокрите й сънища, при това разкритието бе направено лично от нея.

Става въпрос за актуалното гадже на Серенай Саръкая ( Девин Акън във „Фамилията“) – певецът Мерт Демир. Авшар разкрива, че той й е голяма слабост и това, че е обвързан в никакъв случай не би я спряло да го ухажва. Лелката дори си позволи да заяви в тв предаване: „Прощавай, колежке Серенай!“ като при това далеч не изглеждаше като да се шегува.

 

Припомняме, че в началото на годината Авшар отново насочи вниманието към себе си, обяснявайки се в любов на първия турски астронавт. Алпер Гезеравджъ излетя към Международната космическа станция на 18 януари, а малко по-късно актрисата записа прочувствено обръщение към него и го публикува в инстаграм профила си. Посланието й към него завърши с думите: „Аз съм тук и те чакам!“.

 

Така и не стана ясно дали Хюлия наистина бе хлътнала по него или просто бе решила да се прави на интересна, привличайки внимание към личността си. Факт е обаче, че Алпер е толкоз по-млад от нея, че тя спокойно би могла да му бъде майка.

Макар да е в предпенсионна възраст, тя все още е лачена мадама, носеща рокли с дълбоки деколтета и цепки до задните й части.

Именно заради бляскавия й външен вид наскоро бе наета за рекламно лице на скъпарска турска марка бижута като договорът й с ювелирната компания възлиза на стойност 25 млн. лири.

 

Екранната Сафийе Султан, която е и бивша Мис Турция, има зад гърба си два брака и два развода. От втория й съпруг е дъщеря й Зехра, която е красива, но доста скромна. Макар да е учила за архитект, тя работи във фирма за ремонти и е майсторка на шпакловките. Освен това умее да лепи и фаянсови плочки.

 

В новия й проект снимките за който вече стартирали, Хюлия има горещи интимни сцени с 33-годиншия си колега Бурак Дениз. Лентата разказва за привличането между одъртяла манекенка и мъж в разцвета на силите си. Двамата се забавляват страстно в леглото, но помежду им така и не се пораждат чувства.

 

Същевременно за радост на почитателите си от силния пол, Серенай Саръкая разголи бомби. Дългокраката силиконка се издокара с дълбоко деколте за фотосесия с Хакан Курташ, който й е екранен партньор в новия сериал „Благодаря, следващият!“, излъчван по Нетлфикс от 9 май и вече превърнал се в най-гледаните продукции в стрийминг платформата. Първият сезон на романтичната комедия се състои от осем двучасови епизоди като в най-скоро време продуцентите обещават и втори.

Източник: Уикенд