Хепи бърдей на Мила Кунис! Любимката на света от украински произход днес чукна 39 лазарника, но продължава да изглежда все така момичешки и свежо. От доста години насам тя е в брак с Аштън Къчър, с когото имат две деца и явно отношенията им вървят прекрасно, за удивление на повечето им колеги в Холивуд.

В свое интервю Мила разкри тайната си за обезоръжаване на мъжете, която винаги й помагала - както с Аштън, така и с другите преди него. Знаем, че тя бе сериозно обвързана и с Маколи Кълкин, но ги раздели алкохолизмът и проблемите му с дрогата.

"Никога не съм била жена от типа мяу-мяу и от тези, които пърхат с миглички. Аз даже не се имам и за особена красавица. Това, което си харесвам обаче и мисля, че ми е оръжие, е особеното ми чувство за хумор - то винаги ми е помагало с всеки мъж. А другото е, че казвам постоянно това, което мисля. Срамежливостта и най-вече демонстрацията на такава е за глупачките и превзетите женички. Аз съм директна. А ако някой мъже се плаши от това, значи просто не е моят човек", казва Кунис.

И си спомня за първата целувка в живота си, която била на кино, а тя на 15 години. Иронично или не, но за първи път я е целунал бъдещият й съпруг Аштън, докато снимали "Шеметни години".

"Самата ни връзка години по-късно също започна на майтап. Имахме интимни отношения, но не особено сериозни. Аз бях тази, която първа поиска да ги задълбочим", спомня си Мила.