Риана се появи на корицата на Vogue и това със сигурност е съсипало немалко нежни звезди. Всички те се натискат да попаднат там, но не им се получава – а Риана грейва върху Библията на модата за трети път!

[caption id="attachment_308240" align="alignright" width="225"]Риана предпочита да носи колкото може по-малко дрехи Риана предпочита да носи колкото може по-малко дрехи[/caption]

Как го прави Риана?

Модни икони като Виктория Бекъм работят с години, за да заслужат подобна чест. Хитруши като Ким Кардашиян натискат за славата с връзки (Кание Уест). Риана като че ли изобщо не си прави труда – нещата при нея се получават сами. В поредното си интервю за Vogue Риана доверява, че предпочита да носи колкото може по-малко дрехи. Никога не слага бельо – надява го единствено в случаите, когато то може да мине за…горна дреха!

Вероятно Vogue цени Риана, защото не следва модните правила – Риана ги създава. Тя има принос към fashion-индустрията чрез колекциите си River Island и идеите за професионална козметика при популярната марка M.A.C. Тя постоянно сменя прическите и изобщо визията си; носи синьо или черно червило – като че ли това си е най-тривиална работа. И винаги се намира във великолепна физическа форма.

Барбадоската дива Риана не пропуска да демонстрира великолепното си тяло: нещо напълно естествено за островния й мироглед. Тя не разказва надълго и нашироко за това как поддържа подобен силует: нека всеки да си мисли, че това си е от природата!

Това тяло изглежда страхотно например в черното кожено бюстие от Alexander McQueen: то показва тънката талия и плоското коремче на Риана. Както и любимите й татуси! Това, в комплект с късата момчешка подстрижка, направо побърква, признава kliuki.bg.

Тази визия на Риана няма как да се сбърка. Затова и никой не дръзва да й слага специален грим: малко туш и червило, и тя е №1! Вижте сами трите корици с Риана!

ri3ri2ri1

http://youtu.be/ehcVomMexkY