Красотата на Уитни Хюстън бе помрачена от години злоупотреба с вещества и до смъртта ѝ през 2012 г. цялото ѝ тялото е било с белези и рани, сочат нови разкрития от аутопсията на изпълнителката.

 

Резултатите показаха още, че носът на певицата е изгнил и има дупка в него, вероятно поради честата употреба на кокаин. Установено е също, че една от артериите ѝ е запушена на 60%.

 

В доклада от аутопсията пише още, че в кръвта на легендарната певицата е намерена смес от девет наркотици.

 

Хюстън почина трагично във ваната на хотел в Бевърли Хилтън на 11 февруари 2012 г. Тя беше пристигнала в града по-рано през седмицата за церемонията по наградите „Грами“ и беше видяна да се държи хаотично и неадекватно само ден преди трагичния ѝ край.

 

В деня на смъртта си тя се оплакала от болки в гърлото и казала, че иска да се изкъпе преди да тръгне за партито на Клайв Дейвис.

 

По тялото на Уитни Хюстън е открита и следа от игла, заедно с белези от гръдни импланти и "очертания на двустранна гръдна протеза". Зъбите ѝ също били в ужасно състояние. Според доклада от аутопсията, певицата носела протеза, тъй като ѝ липсвали 11 зъба.

Източник: lupa.bg