Мадона се бе издокарала със сини сатенени ръкавици, мрежест чорапогащник, а нагоре няма нищо. Бял шал прикрива гърдите й, а за  да получи по-ефектна снимка певицата използва масивно бижута. Ръкавиците много добре си пасват с цвета на очите й. Това се случи в нейния Instagram профил.

Последователите й реагираха на кадрите по различни начини. Някои я похвалиха, че дори  на толкова годи ни конкурира 20-годишни момичета. Други пък я  призоваха да спре с провокациите и да се държи съобразно възрастта си и да прибягва до фотошоп.

Разгорещи мрежата: Мадона се показа без сутиен

Повод за обсъждане напоследък е външният вид на звездата., Така „неестествените“ задни части на поп иконата наскоро привлякоха вниманието в на потребителите в мрежата, заради които рапарът 50 Cent дори сравни певицата с бръмбар. Преди това той неведнъж публично осмиваше Мадона и я осъждаше, наред с други неща, че продължава да се „преструва на девствена“ на нейната възраст.

Мадона започна турнето си "Celebration" с концерт в Лондон. Шоуто с най-големите хитове на 65-годишната поп звезда беше отложено от първоначалната си дата през юли, след като Мадона постъпи в интензивно отделение в болница за лечение на тежка бактериална инфекция.

Източник: telegraph.bg