Броени часове преди погребението на кралица Елизабет II, Кейт Мидълтън е имала конфликт с принц Хари и остро е изразила своето недоволство и обида към него, според информация от източник, цитиран от OK Magazine.

Източникът твърди, че Кейт действа по този начин, тъй като осъзнава, че може да няма друга възможност да говори с по-младия син на краля.

Разбра се какви ги е вършила Кейт Мидълтън часове преди погребението на Елизабет II

"Кейт знаеше, че това е единственият момент, когато може да разговаря с Хари, преди той отново да се отдалечи от семейството.", споделя източникът.

Преди присъединяването на Меган към кралското семейство, отношенията между Хари и Кейт са били близки, но в момента те изглеждат сериозно обтегнати.

"Дори след дългогодишния си опит, Кейт не може да разбере, как Хари може да навреди на собственото си семейство. Някога те бяха близки, и тя не може да забрави това. Тя чувства, че в този хаос загуби брат си и останаха много въпроси, на които иска отговори: 'Защо ни предаде?'".

Разбра се какви ги е вършила Кейт Мидълтън часове преди погребението на Елизабет II - Снимка 2

Наблюдатели твърдят, че след пускането на документалния филм на семейство Съсекс и биографичната книга на Хари, враждата между тях достигна "ядрено ниво". Д-р Ед Оуенс обяснява, че за разрешаването на конфликтите е необходимо разбиране и желание и от двете страни. Въпреки че времето може да помогне за по-добро разбирателство в бъдеще, в момента липсва достатъчно воля и от двете страни за успешно решение.

Източник: blitz.bg