Путин загрижен за бившата си Людмила!

Владимир Путин изразява загриженост към бившата си съпруга Людмила или пък страда от гузна съвест след като се разведоха след дълги години брак, семейство, деца. Владимир Путин и Людмила обявиха официално, че са вече разведени миналото лято, а всъщност се говореше и знаеше в публичното пространство, че не живеят под един покрив от около пет години. Но поддържаха изкуствено брака си, заради влиянието и поста на политика Путин.

[caption id="attachment_313106" align="alignright" width="300"]Владимир Путин загрижен за бившата си Людмила Путин загрижен за бившата си Людмила[/caption]

Наскоро обаче на въпроса кога ще го видят отново със съпруга и Русия ще си има своята първа дама официално, Владимир Путин отговаря, че е готов да се задоми отново едва когато намери съпруг за своята бивша вече съпруга Людмила. Тя беше неизменно до него през всичките години на трудности и политически битки на Путин, може би сега той се чувства ангажиран с бъдещето и живота на Людмила. На практика бившата госпожа Путин остава сама на вече зряла възраст, когато всеки има нужда от внимание, грижа, половинка. Дали Путин не се е загрижил за нея наистина или просто е искал да отклони темата от себе си.

[caption id="attachment_313110" align="alignleft" width="300"]Гимнастичката Алина Кабаева Известната руска гимнастичка Алина Кабаева[/caption]

За Владимир Путин имаше слухове още преди да се разведе, че има тайна връзка с гимнастичката Алина Кабаева, припомня Kliuki.bg. Даже се смята, че детето й е от него, но нито той, нито пък Алина Кабаева официално са потвърдили тези твърдения. Каквато и да е истината, факт е, че руският президент не бе щастлив с Людмила. Дали сега е такъв с Кабаева, е неизвестно за обществеността.