Професията влияе на любовния ни живот - подобно изследване сред 17 000 души са провели в Австралия!

Оказва се, че най-доволни от своя личен живот и любовни авантюри са юристите, както и агентите на недвижими имоти. Следват представителите на свободни професии като журналисти, писатели, музиканти, дизайнери и други, като сред тях връзките са най-често с представители на същата професия, пише Лайфстайл.бг.

[caption id="attachment_317839" align="alignright" width="300"]Професията влияе на любовния ни живот Професията влияе на любовния ни живот[/caption]

Най-недоволни от своя любовен свят се оказват представителите на професиите, свързани с компютрите и технологиите. Може би при тях виртуалните контакти са повече от реалните такива или просто нямат достатъчно свободно време. Докато брокерите на недвижими имоти например постоянно се запознават с нови хора, имат достъп до много жилища и време, тъй като нямат строго определен работен ден, а са постоянно в движение.

[caption id="attachment_317841" align="alignleft" width="300"]Често връзките възникват между колеги, професията много влияе на живота ни Често връзките възникват между колеги, професията много влияе на живота ни[/caption]

Най-предпочитаното място за любов традиционно е леглото или спалнята, но пък следващото по предпочитание е терасата, което вече е необичаен избор на място. На трета позиция като най-често използвано място се нарежда банята.

Нека не се замисляме твърде много дали любовта ни е достатъчна и дали пък това не е обвързано с нашия професионален живот, но пък е хубаво да не прекаляваме с професионалните си ангажименти и винаги да отделяме време за малко вълнуващи моменти.