Принц Хари последва примера на Уилям и ще се жени! Щастливката се казва Кресида Бонас и е на 25 години! Двамата са лудо влюбени и големият ден наближава!

Принц Хари и неговата любима Кресида Бонас ще сключат брак. Това е световната новина, която набързо обиколи агенциите. Дълго време се говореше, но без потвърждение, че имат връзка официално, наскоро обаче Хари и Кресида бяха снимани заедно, без да се притесняват от този факт на едно парти. Оттогава запознати вече гадаят, че скоро ще има и новини за годеж между двамата. Кресида Бонас е танцьорка, както пишат и в българското издание "За Жената". Освен това е щерка на топ модела от миналото Мери Кърсен и известния бизнесмена Джефри Бонас.

[caption id="attachment_312085" align="alignright" width="300"]Принц Хари последва примера на брат си и ще се жени Принц Хари последва примера на брат си и ще се жени[/caption]

Приятели на Кресида споделяли, че тя е поканена за лятото да гостува в имението на кралското семейство в Шотландия, дори се надяват и на среща между Кресида Бонас и Кралицата, научи Kliuki.bg.

От тук много хора си правят извода, че след тази визита до кралското имение в Шотландия ще последва официално обявяване на годежа на Хари и половинката му. Така се случи, когато принц Уилям и Кейт Мидълтън се сгодиха, преди това те заедно с родителите на Кейт посетиха същото имение и двете семейства се запознаха официално.

Може би светът ще стане свидетел на още една прекрасна и стилна кралска сватба. Хубавото е, че Кресида Бонас също като Кейт Мидълтън е чаровница и стои много добре до принц Хари и двамата са чудесна двойка.