Конрад Мъри - убиецът на Майкъл Джексън, отново бе осъден, но този път по нелепа причина

Считаният за убиец на Майкъл Джексън - лекарят Конрад Мъри, отново бе осъден. Този път с него се разправиха почитателите на великия певец. Петима от тях бяха завели дело срещу доктора за причинено емоционално страдание. Днес стана ясно, че делото е било спечелено от феновете и те трябва да получат обезщетение. То обаче е нелепо. Конрад Мъри ще трябва да се бръкне с общо 5 евро, за да изпълни наказанието. Отсъдено е лекарят да плати на всяко от момчетата по 1 евро, пише БЛИЦ.

Почитателите на Майкъл Джексън обаче нямат намерение да си търсят парите от доктор Мъри. Те просто са търсили някакво възмездие за това, което той им причини. Феновете признават, че основната им цел с този процес е била да унизят лекаря и всъщност успяха. Подобно дело се гледа за първи път изобщо в света, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307685" align="alignright" width="300"]Jacko Фенове на Майкъл Джексън унизиха убиеца му[/caption]

Конрад Мъри бе определен като виновник за смъртта на Майкъл Джексън. Той се грижеше за музикалната поп икона в последните месеци от живота му, но съдът установи, че неговите действия са причинили фаталния край на Джако. Лекарят е предписал на певеца твърде големи дози пропофол, което е убило и без това анемичния вече Майкъл. Заради стореното, Конрад Мъри бе осъден на 4 години затвор, но излежа само 2 и бе освободен за добро поведение.

В крайна сметка не бе установено дали действията на доктора са били умишлени и затова присъдата му бе така кратка. Съмненията обаче остават вечни, защото Конрад Мъри е действал много странно при намирането на тялото на Майкъл Джексън. Факт е, че той ще бъде мразен до живот от цяла Америка, а и от цял свят. Може би ненавистта на хората ще изкупи вината му?! Не се знае, но великият Майкъл го няма и у много хора по света болката не стихва вече почти 5 години.