Позорна случка от миналото на принц Хари има последици днес и те могат да се окажат повече от сериозни, буквално скандални. Особено за жена му - Меган Маркъл и за кралица Елизабет, която е в толкова крехко здраве заради възрастта си, че всички се тревожат как ще го преживее. Защото срамът за короната е огромен.

Става дума за гащи на принца, които сега ще се подават на търг. Черни слипове на Хари от разгулните му нощи по купони в Лас Вегас са предоставени на търга от тогавашна стриптийзьорка, решила да се замогне малко. Тя призна, че лично Хари й е връчил слиповете си, когато се е съблякъл.

Помним, че по онова време излязоха шокиращи снимки на голия принц - първо само по черното бельо, а после и без него, напълно дибидюс. Скандалът в Бъкингам бе колосален, но тогава и Елизабет беше по-млада, а и най-вече палавият Хари не беше женен.

"Меган е бясна от новината за това, което ще правят с гащите на мъжа й и писанията, които ще обиколят света. Нормално е да му вдигне див скандал, въпреки че е минало толкова време. Дано обаче Елизабет го приеме по-спокойно и глупостта на Хари да не я съсипе", коментират източници, близки до кралския двор.