18-годишната Захара, която е най-голямата осиновена дъщеря на разпадналата се вече холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит, категорично не желае да общува с баща си по никакъв повод. Чернокожото момиче и актьорът не са се чували повече от 4 години, а тя напълно го е заличила от живота си. избрала е да се солидаризира с Анджелина Джоли, отбелязва на страниците си списание „Пийпъл“. Тя дори е категорична, че не иска да вижда своя осиновител до края на дните си.

 

След като през август напусна дома си, Захара замина да учи в едно от най-престижните американски учебни заведения – женския хуманитарен колеж за афроамериканци „Спелман“ в Атланта.

 

Така и не става ясно специалността, която си е избрала, но пък за сметка на това се оказва, че наскоро е била приета в елитното студентско общество „Алфа Капа Алфа“. Церемонията по посвещаването е била преди седмица, а всички момичета са били в еднакви черни рокли.

 

Порасналата щерка на Брад Пит не желае да общува с него

След като извикали името й в тълпата, Захара се представила като Джоли и дори не споменала името на баща си, давайки ясно да се разбере, че няма никакви намерения да подобрява отношенията си с него.

 

Припомняме, че Бранджелина се разведоха преди седем години, но през цялото време не спряха да решават проблемите с попечителството в съда. Общите им деца останаха при Анджелина, а актьорът настоя, че също иска да има активно участие в живота им. До момента споровете между двамата не са довели до никъде и те продължават да се съдят.

 

Захара далеч не е единствената, която се отказа от Пит. Шайло направи това още през 2021 г., макар и само в профилите си в социалните мрежи.

След като холивудската двойка се разделиха Анджелина се отдаде на работата си, а Брад подрежда личния си живот. Както е известно той излиза с фитнес треньорката Инес де Рамон, наричайки я другата му половинка. Източници издават, че Брад се чувства за първи път истински щастлив след развода и вярва, че от тази връзка ще излезе нещо сериозно.

Източник: Уикенд