Светът никога няма да прежали своя любимец, отишъл си без време!

30 ноември бе най-черният ден за семейството, близките, приятелите и всички фенове на големия, красив и талантлив актьор Пол Уокър. Звездата от култовата поредица "Бързи и яростни" си отиде в зверска катастрофа и ще ни липсва, но само физически. Защото духът му е жив и той завинаги ще остане в сърцата ни.

Още повече сега, когато освен с таланта си, той ще бъде запомнен и с огромната си доброта.

Дни след гибелта му, излезе наяве тайната, която Пол Уокър е пазел грижливо през живота си. А тя е това, което е вършил извън снимачната площадка. В чисто човешки аспект действията му там са в пъти по-важни от тези пред камерата, защото наистина го превръщат в ангел.

Paul Walker Wallpaper @ Go4Celebrity.comПол Уокър винаги е правел добрини. Това е била мисията на земния му път, но той лично е настоявал жестовете му към различни и непознати хора да остават в тайна. И никога не е парадирал с благородството си.

Като тогава, когато скришом купил желания годежен пръстен на младата двойка Кайл и Кристън Ъпхам, с които случайно се засякъл в бижутериен магазин. Двамата влюбени видимо били привлечени от красив пръстен, но цената му от 9 000 долара не им била по джоба.

Минути, след като напуснали магазина, Пол Уокър платил пръстена и поръчал на продавачката да извика хората обратно и да им го подари. Но без да им казва, че той го е платил. Разбира се, младите веднага усетили кой е сърдечният им благодетел, а за жеста на Уокър разказа и самата търговка.

Такъв е бил любимият на милиони актьор. И такъв ще го запомним винаги - като ангел на доброто!