Бившето гадже на рапъра Шон Комбс, по-известен с артистичния си псевдоним Пи Диди – певицата Каси, го обвини в редица престъпления. В делото, което тя е завела в Ню Йорк твърди, че е била хваната в капана му на подхранвана от наркотици и алкохол връзка с него, а той я малтретирал през годините не само физически, а и сек*уално.

 

Тя го обвинява в сек*уален трафик и твърди, че я е принуждавал да предлага такива услуги и на други мъже. Освен това интимностите били заснемани, също като нашумелите напоследък родни герои Пепи Еврото и бившата му изгора Любена.

 

Пи Диди бил като Пепи Еврото – карал гаджето си да прави се*с с други

Певицата разкрива, че Пи Диди е толкоз бесен от новата й афера, че я предупредил през 2012 г. по време на Седмицата на модата в Париж, че ще взриви колата на изгората й. в съдебните документи се посочва, че приблизително по това време автомобилът на Кид Куди избухнал на алеята му. Говорител на Куди твърди пред „Ню Йорк Таймс“, че посоченото от Каси е „абсолютно вярно“.

 

Адвокатът на рапъра Бен Брафман обаче категорично отрича клиентът му да е изричал тези обидни и възмутителни твърдения. През последната половин година Комбс е подложен на упорити искания от страна на госпожа Вентура (истинското име на Каси) за 30 млн. долара. Тя го заплашва, че ще напише книга за връзката им, която несъмнено ще очерни имиджа му.

 

Броени часове след подаването на съдебен иск, екипите на Каси и Пи Диди, са постигнали извънсъдебно споразумение. По непотвърдена информация то е струвало на рапъра поне 15 млн. долара.

Източник: Уикенд