Памела Андерсън се разведе два пъти с един мъж - това е филмовия продуцент и доста талантлив играч на хокей Рик Саломон. Както се пише и в изданието "Вести", още през 2007 година русата хубавица Андерсън и Рик се ожениха, но любовта им поне по документи продължи едва няколко месеца. Следва първият развод!

Наскоро двамата отново решиха да минат под венчило, но около половин година след церемонията по венчавката, в началото на този месец те обявиха официално, че са се развели, но пък само седмици по-късно папараци ги уловиха страстно да се целуват и прегръщат публично, което даде основания да се вярва, че те са се събрали за трети опит да живеят заедно.

[caption id="attachment_320532" align="alignright" width="300"]Памела Андерсън се разведе два пъти с един и същ мъж Рик Саломон Памела Андерсън се разведе два пъти с един и същ мъж Рик Саломон[/caption]

За вечно привличащата мъжкия интерес, станала звезда от хита "Спасители на плажа" - Памела Андерсън, която българската публика видя и като гост в шоуто "Биг Брадър" по Нова телевизия, това е втори развод с Рик Саломон, но тя е била омъжена преди това и за Кид Рок и Томи Лий, с когото имат две деца.

Памела Андерсън е по-скоро медийна личност, отколкото добра актриса, но пък интересът към нея е винаги голям и тя е любима на много хора по света и до днес, припомня Kliuki.bg.