След като палавницата Нур Алфала, родила син на Ал Пачино това лято, го осъди миналия месец успешно за солидна издръжка, вече бръмчи с нов мъж.

Тя била забелязана на бурното парти по повод рождения ден на приятеля й Вас Морган, под ръка с милиардера особняк Николас Бергрюен. 62-годишният чичак и преди е имал вземане-даване с Нур, която изобщо не се притеснява от папараците и не крие близостта си с него.

 

Актуалната мълва в Меката на киното носи, че двамата са възобновили интимната си връзка, прекъсната преди около три години – преди Нур да завърти главата на изкопаемото Ал Пачино. Тогава тя заряза Николас заради Мик Джагър.

 

Списание „Форбс“ оценява богатството на Бергрюен на малко над 6 млрд. долара. Основният капитал е натрупан от баща му от търговия с антики и изкуство в мътните години на Втората световна война. Поради факта, че доскоро Николас нямаше постоянен адрес и живееше по луксозни хотели из целия свят, е известен с прякора си „Милиардерът бездомник“

Палавницата на Ал Пачино съвсем му отпусна края

Богаташът е повече от ексцентричен и се самоопределя като философ. Създател е на „Институт Бергрюен“, където група учени в областта на антропологията, политологията и други социални науки чертаят планове за геополитика и глобализация. Към днешна дата строи и огромен комплекс в близост до футуристичния „Институт Гети“, където да събира мозъци от цял свят.

 

Но това далеч не му пречи да обикаля из холивудските партита с Нур, облечен съвсем небрежно с дънки и черна тениска. Не може да се отрече, че далеч не изглежда като чичак, прехвърлил 60-ака, а и е във видимо отлична форма за разлика от сбабичосалия се Ал Пачино.

 

След като двамата с Нур постигнаха споразумение за издръжката на общия им син Роман, Ал Пачино изглежда съвсем е отпуснал юздите на Алфала. Тя получава апетитна месечна издръжка на стойност 30 000 долара, а носителят на „Оскар“ й дължи 6% от всичките си приходи, надхвърлящи 2.5 млн. годишно. Освен това актьорът поема всички разноски за здравето и образованието на отрочето си.

Източник: Уикенд