Ако не сте гледали тазгодишното издание на „Евровизия“ не само, че не сте изгубили нищо, но и сте спестили огромна доза разочарование, възмущение и искрен гняв.

 

Падението „Евровизия“

От година на година конкурсът придобива все по-уродливи форми. Перверзията, лошият вкус, възхвалата на трансджендъризма, както и ненужно провокативното поведение, взимат връх. Апотеоз на вулгарната разгащеност бе тазгодишното издание, пред което дори травеститските изцепки на ранния Азис бледнеят.

 

Падението „Евровизия“ - Снимка 2

На сцената трудно можеше да се види мъж или жена в традиционния смисъл на думата. Всички пробиващи певци се стремят да имитират лошия вкус и простащината на Дана Интернешънъл и Кончита Вурст, поощрявани видно от организаторите. И ако 1-2 изпълнители от този регистър биха минали за допустима екзотика, когато 90% от участниците залагат предимно на безвкусни гей провокации, нещата определено не изглеждат добре.

 

Падението „Евровизия“ - Снимка 3

От цяла Европа, а и не само осъзнати и неосъзнати членове на ЛГБТ общността копнеят за своята 3-минутна слава. Борбата е кой ще се облече по-безвкусно като някой клоун от пътуващ цирк и ще размаха китки по-женствено.

Изкуството и добрата песен отдавна са изпразнени от смисъл. Джендъризмът тук е в апогей и това е неговата сцена. Крайно време е организаторите и шефовете на това т.нар. шоу да го обявят просто за придатък на гей прайдовете и да не го показват в праймтайма на телевизиите – не за друго, а защото се гледа предимно от деца. В този ред на мисли, както знаете, порнографията е забранена за лица под 18 години.

Или пък би могло да го преместят след 22 ч., съгласно закона.

Източник: Уикенд