Нов скандален слух за Анджелина Джоли разтърси Холивуд из основи.

Оказва се, че жените не изневеряват само на плешиви мъже с еректилна дисфункция и сериозни здравословни проблеми. Дори и да сте Брад Пит, може да се окажете в ролята на рогоносец.

Анджелина Джоли е живият пример за това твърдение. Докато бившият й съпруг Брад Пит, е сред най-желаните красавци в световен мащаб, се оказва, че тя му е слагала рога. Или поне така носи последната мълва покрай превърналия се в епична сага развод между холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит.

Таблоидът „Обзървър“ твърди, че се е добрал до факсимиле от прочутия скандал между холивудските звезди в частния им самолет, станал известен като последната капка, допринесла за развода им.

Записите са направени от ФБР, но по настояване на адвоката на Брад Пит, са засекретени. 
В един момент на разговора предполагаемо пияният Брад Пит пита половинката си дали иска да кацнат тук и да осинови още някой. Той заявява категорично, че на него не му дреме, тъй като и без това като първия глупак гледа чужди деца, посочвайки близнаците Вивиан и Нокс.

Двете хлапета не са от осиновените им деца, а уж са техни биологични наследници. Изданието твърди, че актьорът от дълги години имал подозрения, че не той е биологичният баща на близнаците. Това се случило, след като научил за аферата на Анджелина Джоли с мистериозен мъж месеци преди появата им на бял свят. 

Брад Пит дори наел детективи, които да издирят любовника на жена му. Оказало се, че той е инструкторът й по пилотаж. Брад Пит обаче така и не успял да открие конкурента си, тъй като напуснал Щатите скоро след аферата си с Джоли.
Източник:  Уикенд