Ялансия Росарио от Тексас, майка на „цял футболен отбор“ – 11 деца, сподели в интервю за The Sun, че е имала множество бременности с надеждата да роди мечтаната дъщеря. Тя започнала своето дълго майчинство през 2009 година с раждането на син, а след това последвали още осем момчета. Въпреки че Росарио никога не е мислила да прекрати опитите си, тъй като е мечтала за момиченце.

През последната си бременност тя разбрала, че очаква близнаци, които се оказали момче и момиче. Щастливата майка описа радостта си от факта, че най-накрая има дъщеря, като изключително вълнуваща. "Не можех да повярвам, че най-сетне мога да кажа 'моята дъщеря'. Тя е просто перфектна," сподели Росарио.

Тя също така изрази желание дъщеря ѝ да има млада сестра и не скри своето удовлетворение от факта, че момиченцето има много по-големи братя. Росарио разказа тази новина в социалните мрежи, където получи много поздравления и подкрепа. Множество хора споделиха своите мечти за дъщеря и изразиха възхищение от нейната решимост, въпреки че някои изразиха съмнения относно етичността на толкова многото бременности само заради раждането на момиче.

Други бяха загрижени как ще грижи за толкова много деца, но все пак изразиха надеждата, че майката го е взела предвид, преследвайки мечтата си.

Източник: blitz.bg