Лейди Гага направи поредното си шоу за фенове, като излезе на улицата в извънредно пестеливи одежди. Буквално преди часове в Ню Йорк се развихри истинска истерия, когато Лейди Гага се появи пред изхода на звукозаписното си студио, за да поздрави събраната тълпа от поклонници.

[caption id="attachment_308105" align="alignright" width="300"]Лейди Гага излезе на улицата в този вид Лейди Гага излезе на улицата в този вид[/caption]

Денят в Ню Йорк съвсем не бе особено топъл, коментират от www.eg.ru. Това не попречи на Лейди Гага да цъфне на тротоара практически по бельо, върху което е надянат единствено мрежест, напълно прозрачен гащеризон (още снимки виж ТУК). Полуголото тяло на поп дивата бе заметнато единствено от сламеноруса перука, чиито буйни кичури се развяваха чак под коленете й. Цялото това телесно великолепие бе украсено от широкопола черна шапка и тъмни очила, научи kliuki.bg.

Таблоидите на мига тиражираха десетки фотоси на Лейди Гага с коментар, че скандалната звезда се разхожда гола в мразовития Ню Йорк и окото не й мигва от ниските температури. По-злобните коментари веднага отбелязват, че тази постъпка е смела поне по две причини. Първо – да се появиш на студа почти без дрехи е наистина предизвикателство, макар и необяснимо. И второ – облечена по този начин, Лейди Гага демонстрира поредното си ошишкване. Формите на Лейди Гага забележимо са се закръглили и в подобно облекло това няма как да се скрие. Но може би тя точно това иска?

Лейди Гага никога не е крила, че има проблеми с килограмите: трудно й е да ги удържа. Всеки знае, че от месеци тя боледува – претърпя нелека операция на коляното, след което “живна” за малко и изпадна в депресия. Тези неща оказват въздействие не само върху простосмъртните: и звездите имат тяло, което боли, и душа, която страда! Ако човек реши да се поразрови за причините на това ошишкване, със сигурност ще разбере защо Лейди Гага го е допуснала.

Но поклонниците са жестоки към обектите на своето възхищение! Така че те няма да се интересуват защо кумирът им Лейди Гага излиза на студа по бельо. И защо не й пука, че пак е започнала да бухва като поничка. Те само искат да я слушат, а ако може и да я видят отблизо, на живо – истинска, полугола –нищо, че е и ошишкана!

http://youtu.be/7V5T8zFJUBQ