Половинката на футболиста Кристиано Роналдо Джорджина Родригес е в центъра на вниманието тези дни, след като посети португалското светилище Фатима.

Тя показа снимката от това свято място в профила си в Instagram, а модната й комбинация привлече вниманието на мнозина.

Облечена в тясна бяла рокля с голяма цепка отзад и забрадка, Джорджина влезе в светилището, а мнозина сметнаха тоалета й за неподходящ.

„Не е в съответствие с религията да влизаш в църква с шал на главата и къса рокля. Голяма грешка направи“, „Дупето на преден план дори в църквата“, „Шал , а дупето на преден план…“, „Съжалявам, но с цялото ми уважение към нея и Роналдо, не е добре да позираш така на снимки в църква и дори докато се молите, независимо че сте със забрадка , а роклята е ултра секси…”, „Навсякъде ли трябва да се снимате? Дори в църква?“ – бяха само част от многобройните негативни коментари по адрес на Джорджина.

Годеницата на футболиста и майка на две от децата му има проблеми отдавна със стила си на обличане. След като заживя с Роналдо тя от обикновена продавачка стана ВИП персона, която търпи критики за тоалетите си, с които дефилира дори и на червения килим.

Източник: lokalno

Няма срам! Джорджина Родригес влезе в светилище със секси рокля (Вижте как я погнаха за нелепата визия – Снимки)

Няма срам! Джорджина Родригес влезе в светилище със секси рокля (Вижте как я погнаха за нелепата визия – Снимки) - Снимка 2

Няма срам! Джорджина Родригес влезе в светилище със секси рокля (Вижте как я погнаха за нелепата визия – Снимки) - Снимка 3