Дженифър Гарнър с четвърто бебе - звездата от филма, спечелил множество отличия наскоро - "Клубът на купувачите от Далас", се появи на публично събитие с доста широки дрехи. Това, разбира се, предизвика слухове, че тя чака бебе!

На снимките Джен е с риза, а после с дълга рокля, която прикрива порасналото коремче на дамата,  пише "Ню Йорк Дейли Нюз". Дженифър Гарнър е омъжена на популярния Бен Афлек, с когото имат вече своите три деца - две момичета и едно момченце. Така че, ако коментарите се потвърдят, ще се окаже, че Афлек и Дженифър Гарнър чакат своето четвърто дете. Двамата актьори сключиха брак още през 2005 година, пишат и от изданието "Актуално".

[caption id="attachment_322043" align="aligncenter" width="300"]Дженифър Гарнър с четвърто бебе Дженифър Гарнър с четвърто бебе[/caption]

Връзката на двойката се укрепва все повече с времето, освен това и тяхната филмова кариера върви нагоре. Двамата се справят успешно в личен и в професионален план, само могат да им завиждат много от звездите на Холивуд, при които личния живот много страда заради ангажиментите в работата им.

[caption id="attachment_322044" align="aligncenter" width="281"]Бен и Джен имат голямо семейство Бен и Джен имат голямо семейство[/caption]

Бем Афлек имаше страстна любов с Дженифър Лопес, но тя приключи завинаги. Явно втората Дженифър в живота му успя да го задържи за по-дълго и да го превърне в много семеен мъж. Така или иначе двамата изглеждат щастливи, а бракът и децата им са най-голямото доказателство за трайни и искрени отношения, счита Kliuki.bg.