Оказва се, че Михаел Шумахер има шанс за нормален живот

Ново разкритие за състоянието на великия Шумахер бе направено от неговия агент Забине Кем. Той обяви, че легендарният немски пилот все още се намира в кома и не е сигурно дали ще излезе от нея. Ако го направи обаче, има вероятност Шуми да си върне почти напълно предишния облик и живот.

През последните дни изтече най-различна информация за последствията от инцидента, които ще връхлетят Пилето. Кем обаче призова почитателите на Михаел да вярват единствено на това, което се обявява официално от лекарите на пилота.

[caption id="attachment_304361" align="alignright" width="300"]Nadejdata-e-jiva Има надежда за Михаел Шумахер[/caption]

До момента те са обявили единствено, че състоянието му е критично, но стабилизирано. Тоест опасност за живота все още съществува, и то голяма, но за момента са успели да овладеят положението и да се предпазят от изненади.

Другото, което се обяви от докторите, е за двете операции на мозъка, ползата от които все още не е ясна.

След думите на Кем, много от феновете на Шуми се обнадеждиха, защото слуховете, че той ще остане с мозъчни увреждания или без зрение за момента не се оправдават. Всички ние се молим това наистина да е така и Михаел Шумахер не само да оцелее, но и да се възстанови напълно от ужасяващата травма на главата.