Седмици, след като връзката им стана обществено достояние на цял свят, Пике и новата му - Клара Марти се показаха смело дори на няколко общи снимки. Е, това явно се оказа голямата им грешка, еле пък на Клара. Която, разбира се, моментално всички гледаха и сравняваха с Шакира.

Злобата, която се изля върху главата на младата гърла, е несравнима с друга напоследък. Де факто Клара е обвинявана за разбитото семейство на всеобщата любимка Шакира и феновете днес са настроени повече срещу нея, отколкото срещу Жерар Пике (който нали бил мъж, били му и слаби ангелите)...

Визията на Марти, сравнена с тази на доста по-голямата на години Шакира, определено е в полза на латино дивата. Клара е определяна като бозава, сива, скучна, невзрачна и какво ли още не, докато Шаки от години пали духовете и страстите в световен мащаб.

Е, всичко това си каза думата и близки до Пике разкриха, че новата му изгора е изпаднала в нервен срив и депресия. Клара не спирала да плаче и дори не искала да излиза от дома си, след което се доверила на лекарите и започнала прием на успокоителни медикаменти.

Докъде ще я доведе това и ще издържи ли, в крайна сметка, страстта им с футболиста, тръпнем от нетърпение да разберем.