Отиващата си вече 2023 г. донесе редица промени за 57-годишния френски актьор Венсан Касел.

 

След като вторият му брак с чернокожата сексбомба Тина Кунаки се разпадна през април, той бързо я замени с нова смугла изгора – 27-годишната бразилска моделка Нара Баптиста. В родината й обаче упорито се носи мълвата, че всъщност Нара е родена… момче.

 

Двойката са заедно повече от три месеца като през това време направиха няколко романтични пътешествия, последното от които до града на любовта – Париж. Именно в ресторант на фона на Айфеловата кула Касел и Нара си направиха снимка, с която сякаш официализираха връзката си.

 

Новата любима на Венсан Касел била момче?

Бразилските таблоиди обаче продължават да изобилстват от слухове за произхода на Нара. Тя е отгледана от майка си – емигрантка в Австралия, като според редица публикации бащата напуска семейството, защото детето проявява признаци на транссексуалност от най-ранна възраст. Родителят, който е стриктен католик отказва да се грижи за своя наследник и се прибира в родината си, зарязвайки всяка връзка със семейството.

 

Според конспиративна теория, Баптиста се подлага на хормонална терапия още на 13-годишна възраст, за да се превърне в това, което е днес – момиче. Този факт бил потвърден при участието й в конкурса „Мис Австралия“ преди 3 години, когато тя стига сред 15-те финалистки, но тази информация се пазела в пълна тайна от журито и останалите претендентки за короната.

 

Факт е, че Нара е почти копие на бившата съпруга на Венсан – Тина Кунаки. Моделката промени радикално външния си вид именно, за да избегне сравнения с бившата му като не само отряза дългата си коса, а промени и стила си на обличане.

 

Припомняме, че връзката на Венсан и Тина продължи 7 години, в резултат на която през 2019 г. на бял свят се появи дъщеря им Амазони. Освен на нея, актьорът е баща на още две дъщери – дева и Леони, родени от първия му брак с Моника Белучи.

 

Феновете на известния френски похотливец не пропускат да отбележат, че напоследък изглежда значително подмладен. Освен това излъчва щастие и изглежда щастлив от живота, не пропускат да отбележат потребители на социалната мрежа. Тепърва обаче ще става ясно дали е наясно с тайните, които крие новата му изгора.

Източник: Уикенд