Джеф Безос тотално скъса с имиджа си на скучен предприемач. Вероятно вече си мислите, че в случая има забъркана жена и не грешите. При това каква…

 

Откакто Безос се хвана с журналистката Лорън Санчес, тотално се промени. Преди в главата му бяха само сметки и не знаеше как да живее живота си и да харчи парите си.

 

Основателят на „Амазон“ работеше по 13-14 часа дневно, дори и след като се отказа публично от поста си изпълнителен директор.

Новата му изгора обаче категорично следва принципа, че колкото по-здраво работи човек, толкова по-здраво трябва и да се забавлява. По всичко личи, че е успяла да убеди и него да следва същия този принцип.

 

Именно поради тази причина напоследък двамата си подаряват доста чести пътувания, давайки си време да преоткрият нови места, радвайки се на взаимната си компания. Неотдавна двойката посетиха Рим, където журналистката зарадва папараците с щедрото си деколте.

 

Няма съмнение, че 52-годишната Санчес полага неимоверни усилия в залата, за да поддържа форма. В същото време естетичната хирургия също има своя принос към начина, по който изглежда бюста й. Едва ли някой се съмнява в този факт, предвид начина, по който стърчат бомбите й. те направо изглеждат като на тийнейджърка.

Източник: Уикенд

Новата изгора на Джеф Безос извади огромни бомби (ФОТО)