Принц Чарлз е говорил по мъжки с по-малкия си син Хари и сериозно го е посъветвал да се раздели час по-скоро с възлюбената си Кресида Бонас. Защо?

[caption id="attachment_306703" align="alignright" width="300"]Доскоро кралската фамилия гледаше на Кресида с добро око Доскоро кралската фамилия гледаше на Кресида с добро око[/caption]

Кралската фамилия доскоро се отнасяше благосклонно към връзката на палавия принц, припомнят от woman.ru. Какво се е променило и защо Чарлз иска подобна жертва от влюбения си син?

Работата е там, че в семейството на Кресида се случи голяма трагедия, научи kliuki.bg. Наскоро британските медии гръмнаха с новината за смъртта на един от най-влиятелните лондонски банкери - Кристофър Шоу. Счита се, че 76-годишният Шоу е умрял от свръхдоза и че това съвсем не е случайно. Кристофър Шоу е четвъртият съпруг на Мери Кюрзон, майката на Кресида. Всъщност Кресида, на която банкерът не е биологичен баща, е израсла под неговото крило и смъртта му я е разтърсила жестоко. Момичето на принц Хари преживява тежко време по няколко причини. Една от тях е свързана със слуховете, че Шоу е бил наркозависим от пет години и че се е самоубил. Неутешимата Кресида получава в тези дни пълна морална подкрепа от принц Хари. Той е до нея неотменно, но именно това не се харесва на баща му, а вероятно и на машехата Камила.

[caption id="attachment_306704" align="alignleft" width="199"]Кристофър Шоу не е биологичен баща на Кресида, но тя е израсла под неговото крило Кристофър Шоу не е биологичен баща на Кресида, но тя е израсла под неговото крило[/caption]

В Бъкингам са загрижени за имиджа на кралската фамилия, който бе накърнен от голите изцепки на Хари преди време. Както и от топлес снимките на Кейт Мидълтън, припомнят жълтите издания. Сега нещата са в равновесие не без приноса на самата Кейт, която е образец на съпруга и майка. Чарлз, а вероятно и кралица Елизабет, очакват това равновесие да се съхрани и в бъдеще заради фамилния имидж. Сплетните около семейството на Кресида обаче притесняват височайшите особи. Очевидно принц Чарлз не би желал името на сина му да се свързва с дъщерята на един наркоман, пък бил той и личност от ранга на Кристофър Шоу.

За Чарлз и Камила хубавата Кресида – макар и неволно – е компрометирала положението си на почти-годеница на принц Хари. Очевидно тя няма никаква вина за това, но блясъкът на короната е над всичко, нали?!

За своенравния Хари този разговор (ако наистина се е състоял!) е сериозно изпитание, но малко хора допускат, че ще козирува и изпълни командата. Историята на тази монархия познава епизоди, в които кралят избира любовта пред короната. При Хари е дори още по-просто, защото короната едва ли някога ще бъде негова. Малко вероятно е той да се откаже от Кресида дори пред заплахата, че ако остане с нея – медиите със сигурност ще изровят още нещо компрометиращо за момичето му. http://youtu.be/RCQrchEOOoM