Нина Добрев възмути моралистите по цял свят!

Актрисата Нина Добрев, която има български корени в произхода си, се показа с изключително екстравагантна рокля по време на мероприятие в Кан, Франция. Тя не се посвени да покаже нагледно своята гръд, а това се оказа възмутително за моралистите от по-възрастното поколение не само у нас, но и в други страни.

Интересното е, че Добрев бе придружена от гаджето си Шон Уайт, който е олимпийски шампион по сноуборд. Той очевидно не е от най-големите ревнивци, всъщност изобщо не е ревнив явно, тъй като няма против десетки мъжки погледи да се вперват в циците на половинката му, а те направо бяха изскочили от червената й рокля.

Нина и Шон бяха гости на Гала вечерта на amfAR. Това е неправителствена организация за защита на заразените с ХИВ и болните от СПИН. Двойката често посещава благотворителни събития. Наскоро беше на такова за пострадалите от войната в Украйна.

Предизвикателната рокля, която носи Нина Добрев в Кан, е реклама на известна модна къща. Все пак обаче това не я оправдава, защото от гърдите й не се виждат единствено зърната й. Някои в социалните мрежи дори коментират, че актрисата е заприличала на п@рно звезда в този тоалет.

Източник: Ladyzone.bg

Нина Добрев като п@рно звезда в Кан!