Миа Калифа е сред най-желаните жени в цял свят. Тя доби изключителна популярност през 2014-2015 г., когато участва във филми за възрастни, където правеше секс с различни мъже.

Отдавна обаче скъса с този имидж и сега го раздава обикновен фотомодел. За мнозина е изненада, че Миа е била видяна многократно в София. В момента тя се намира на българска земя, а причината не е ясна.

Интересното е, че не е сама в нашата столица. Придружава я мъж на име Вацко Сауф, който е известен като текстописец и писател. Още по-интересно става от факта, че Вацко е с български корени.

Феновете на Миа веднага се размечтаха, че тя ще стане българска булка. Най-вероятно е в България с цел опознаване на произхода и културата на мъжа до нея, което говори, че има сериозна връзка с него.

Миа Калифа е харесвана по цял свят, но не и в родината си Ливан, както не и в целия Арабски свят. Близките й така и не успяха да приемат факта, че стана актриса за секс. За ислямския свят това е жестоко поругаване на религията. Миа изобщо не посещава Ливан, за да не я линчуват,

България обаче е посрещнала красавицата, която работи и като спортен коментатор, с отворени обятия. Няма да е учудващо, ако сватбата й с Вацко, ако се стигне дотам, бъде именно в София.