Сара Джесика Паркър, изпълнила ролята на станалата световно известна героиня   Кари Брадшоу, преди няколко месеца навърши 57 години.

В момента Сара Джесика Паркър снима втория сезон на новата част от култовия сериал „Сексът и градът“, който се казва „И точно така“.

Кари послужи като вдъхновение за обличане на много жени и благодарение на ролята си в култовия сериал се превърна в икона на моднния стил навремето.

Както беше обявено по-рано, Кари и нейната приятелка Миранда, изиграна от Синтия Никсън, ще имат естествено побелели коси в новите епизоди. Тяхната цел е да представят реалистична картина на жените от тяхната епоха.

Чуждестранни папараци успяха да снимат Сара в ежедневния й спокоен и естествен вид, а именно побелялата й коса събра погледите на мнозина.

И въпреки, че изглежда с напълно натурална визия нейните фенове реагират на естествения й вид и коментират: „Не ми харесва да я виждам толкова небрежна…Тя остарява толкова естествено и все още е заядлива…”, „Не те харесвам… приличаш на старица, ще има време да остарееш” са само част от мненията на почитателите й в социалната мрежа.

Източик: lokalno

Не сте я виждали толкова остаряла: Сара Джесика Паркър лъсна с побеляла коса и не крие годините си – Снимки)

Не сте я виждали толкова остаряла: Сара Джесика Паркър лъсна с побеляла коса и не крие годините си – Снимки) - Снимка 2