Американската актриса Дрю Баримор взриви зрителите на подкаста си с възможно най-личните разкрития. Тя коментира предишно изказване на свой колега актьор, който трябвало да изиграе ролята на монах във филм и за целта решил да се откаже от креватните ласки за цели шест месеца.

На въпроса как ли е издържал, Дрю реагира неочаквано за публиката си като призна, че шест месеца не са изобщо толкова много време. "Какво са шест месеца?! Аз мога не половин година, а няколко години да изкарам без полов контакт и съм го правила, не ми е проблем", заяви за всеобщ потрес Баримор.

Тя обясни, че обича веднъж на няколко месеца да си мисли или поне да сънува бившите си, защото така усещала, че още има либидо и е жива. "Просто ми става хубаво, усещам се по-енергична някак, това е. И пак си продължавам по старому, докато не дойде нещо истинско", казва чаровницата.

Знаем, че Дрю е звезда още от малко дете, когато за една нощ става популярна в целия свят с филма "Извънземното". Това обаче не й носи само ползи, а и големи вреди.

Баримор на девет години става алкохоличка, а на 11 вече е и наркоманка. Следват години в лутане, клиники, но пък за сметка на това вече много време тя е чиста и дори не сръбва.