Амбър Хърд изригна публично като вулкан!

Не е на себе си актрисата Амбър Хърд след като позорно изгуби делото против Джони Деп и бе охулена буквално от цял свят. Актрисата не само преживя унижение, но и е в тотална безизходица, защото сега ще трябва да плати 15 милиона на Деп, плюс разноските по цялото дело. А според запознати, нейното състояние се оценява на едва 8 или 10 милиона долара.

Актрисата, която явно бе уверена, че ще натрие носа на своя бивш, в момента е в амок. И не знае какво бълва в мрежите. Тя истерично обвини в несправедливост всички, че и съдебната им система като заяви, че жените отново са унизени и дискриминирани. Хърд обяви, че ще обжалва и няма да миряса, докато не излезе истината.

"Аз бях тормозена, бях мачкана, бях заплашвана от един мъж, когото имах глупостта да обичам. После казах всичко, а не ми повярваха. Закрилят го, защото има много високо положение, а и връзки в този все още мъжки и несправедлив свят. Но това е удар не по мен, а по всички дами по земята, трябва да се борим заедно", бълва Амбър.

Истината обаче е, че дори жените не са до нея в тази битка с Деп. Милиони фенове от двата пола са щастливи и празнуват вчерашната победа в съда на Джони, вееха се дори балони и хвърчила. Това е показателно за кой прав и кой крив в казуса.