Холи Бери закова 56 лазарника, но никой не може да повярва на това. Е, ако щете вярвайте, но е факт - актрисата вече дори повече клони към 60-те, отколкото към 50-те, но визията й е на жена не по-голяма от 40 години. При това тя се поддържа, но никога не е била запалена по пластичните операции, които намира за изкуствени. И това й личи - видът й е все така естествен и свеж.

В интервюто си за РД Бери разкри на всички кои са малките правила, които спазва, но за сметка на това редовно. Първото, което тя твърди, че й е запазило младата и сияеща кожа, това е костен бульон. Холи не се тъпче с всевъзможните добавки от аптеки и магазини, защото все пак според нея са химия. А много повече колаген пуска един бульон, домашно приготвен, който тя да изпие.

"Има обаче едно правило при варенето му - никога не бива да се вари по-малко от осем часа! Едва тогава той си пуска всички полезни вещества и целия колаген. Предпочитам бульоните от телешко, защото са по-активни за кожата, но спокойно може да бъде пилешки, че дори и свински - зависи от вкуса ви", сподели Холи.

Другите две нейни тайни са йогата и бойните изкуства, които тренира не за постижения, а за да оформя и стяга мускули, както и да поддържа костната си система.