Най-стилните жени зад океана - според класация в САЩ!

На първо място е избрана първата дама в страната Мишел Обама. Второто място е за близначките Ашли Олсън и Мери-Кейт, които са популярни със своя винтидж стил. Следват Кейт Босуърт и Ема Стоун. Интересна е следващата позиция, която е отредена на Дри Хемингуей, която е внучка на световно известния писател Ърнест Хемингуей.

[caption id="attachment_318822" align="alignright" width="300"]Най-стилните жени зад океана - Мадона е номер десет Най-стилните жени зад океана - Мадона е номер десет[/caption]

 Следващите позиции са за известните актриси и популярни жени - Сара Джесика Паркър  и Гуинет Полтроу. Ерин Уосън и Соланж Ноулс са другите хубавици, които според критериите на "Харпърс базар" се отличават със стил и са различни, неподражаеми.

Десета е номерирана Мадона. Въпреки ексцентричното си поведение, екстраваганстност и много шокиращи модни избори, Мадона е моден диктатор и много девойки години наред следяха нейните появи и доста модни тенденции тръгваха точно от певицата. Но в тази класация тя е избрана заради способността си да изненадва публиката с модните си решения на тържествени мероприятия, коментира и Клюки.бг.

[caption id="attachment_318821" align="alignleft" width="195"]Гала е най-стилна у нас Гала е най-стилна у нас[/caption]

Според българските класации, пишат и от Жените.бг, едни от най-стилните жени са Алисия, Диляна Попова, Радина Кърджилова, Мария Игнатова, Нина Добрев, от 10 до 20 място пък се срещат имената на Ирена Милянкова, Мая Илиева, Жени Калканджиева, Ивана Скендерова, Миглена Кунева. Първите три са отзад напред - Вики Терзийска, Яна Грудева и Гала - най-стилна дама.

При нас се забелязват дами от много различни сектори на обществения живот - кино, театър, музика, политика, шоубизнес, но определено можем да се гордеем с красавици с вкус като Радина Кържилова и Жени Калканджиева. А и много други дами, които ежедневно виждаме по улиците. Факт е, че независимо от доходите си, българката е добре облечена и държи на своя вид.