Наоми Кембъл е потресена от жестоката вест за смъртта на един от най-близките й хора в живота!

Красавицата Наоми Кембъл е безкрайно тъжна след смъртта на своята голяма приятелка и жена, която я откри за модата - Айлийн Форд. Манекнеката сподели пред британската преса, че никога не се е замисляла за този момент и е смятала, че Айлийн ще бъде вечна, тъй като тя я подкрепяла през цялата й кариера дотук. Вечни хора обаче не съществуват и сега болката у топмодела е огромна.

[caption id="attachment_319802" align="alignright" width="300"]Наоми Кембъл страда заради смъртта на Айлийн Форд Наоми Кембъл страда заради смъртта на Айлийн Форд[/caption]

"Тя беше най-важният човек в модната ми кариера. Без нея аз щях да бъда нищо. Тя ми даде шанс и аз ще съм й вечно благодарна, където и да се намира. Просто не искам да повярвам, че вече я няма. Айлийн, ще ми липсваш безкрайно много." - са думите на Наоми Кембъл, които тя е изрекла със сълзи в очите, научи Kliuki.bg.

Айлийн Форд си отиде на 92-годишна възраст, но остави твърде много момичета като Наоми, които скърбят за нея. Тя беше собственик на прочутата модна къща "Форд Моделс", откъдето тръгна Наоми Кембъл. Тогава мнозина са се съмнявали в качествата на чернокожата хубавица, но Форд й дава шанс и тя става сред най-известните манекенки в световен мащаб.