Ексцентричната канадска изпълнителка Клеър Буше, по-известна като Граймс, която наскоро роди две деца на най-богатия човек в световен мащаб Илон Мъск, разбуни духовете с дибидюс фотосесия.

 

Странната дама, която се определя като джендър неутрална и почитателка на женските ласки, според мнозина е абсолютен травестит, което категорично личи от специфичните й телесни форми.

 

Съществото позира за снимки само с оранжева перука и бял шлем, предизвиквайки хиляди коментари, че има тяло на млад мъж. Първото нещо, което се набива на очи е липсата на какъвто и да било бюст. Макар на фотосесиите те да са закрити, е повече от ясно, че съществуването им е по-скоро теоретично.

 

Опитът да се прикрият широките рамене на Граймс чрез специфичния ракурс и да извадят на преден план задните части, за да създаде илюзия за женственост, не може да се определи като особено успешен.

Повече от очевидно е, че кльощавите задни части, на които Мъск се е наслаждавал, са по-скоро от мъжки произход. Другите следи, оставящи впечатление за принадлежността на Клеър към мъжкия пол, са едрите ръце и стъпалата.

 

Относно раждането, в днешно време джендър флуидността позволява многократно преминаване от двете страни на дъгата.

За второто дете на Мъск от Граймс се знае, че е износено от сурогатна майка, но първото, чието име може да предизвика гърчове у всеки лингвист, е обвито в тайна.

 

Светската платформа TMZ отбелязва, че не е изключено детето да е осиновено, а цифрите да са препратка към канадския протокол, попълнен от приемните родители.

Не е ясно какви са отношенията между Мъск и Граймс към момента, след като миналата година той обяви, че са полуразделени. Според певицата няма адекватен термин за отношенията им. Интересното е, че въпреки, че не живеят под един покрив, планират още деца – поне още 1-2.

 

Припомняме, че Мъск има общо 11 наследници от четири жени, като първородният му син умира като бебе.

Другият му син неотдавна премина под дъгата и стана жена. При посещението си у нас напролет, Мъск може да допълни колекцията си с още наследници, предвид че кандидатки със сигурност няма да липсват.

Източник: Уикенд

Наистина ли гаджето на Мъск е травестит? (ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ)

Наистина ли гаджето на Мъск е травестит? (ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ) - Снимка 2

Наистина ли гаджето на Мъск е травестит? (ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ) - Снимка 3