Надзирател от затвор заблудил жена, като се представил за телевизионен продуцент, за да я убеди да влезе в сексуална връзка с него, съобщава NBC News.

32-годишният Антъни Мартин от Ню Йорк се свързал с жената чрез социалните мрежи, представяйки се за режисьор и продуцент, който организира кастинг за ново телевизионно предаване. След като я убедил в автентичността на предложението, Мартин я поканил в дома си, като уверил жената, че там ще се срещне с други професионалисти от екипа. Когато тя пристигнала, обаче, се оказало, че той е сам.

При опита му да я докосва по крака, жената се опитала да напусне, но Мартин я възпрепятствал, насилствено свалил дрехите й и я изнасилил. След инцидента, тя веднага уведомила полицията и потърсила медицинска помощ.

Мартин е изправен пред съда, където бе обвинен в изнасилване и противозаконно лишаване от свобода. Той не се признава за виновен и беше освободен под гаранция, като го очакват до 25 години лишаване от свобода, ако бъде осъден. След ареста му, Мартин беше временно отстранен от длъжността си в затвора.

Източник: blitz.bg