41-годишната  чаровница до неотдавна твърдеше, че бракът е безмилостен, мина под венчило преди броени дни. Екранната Ферхунде от „Листопад“ каза заветното „Да!“ на родения през 1975-а компютърен специалист и бизнесмен Билгехан Байкал. Сватбеното тържество, на което присъстваха 200 гости се състоя в луксозен ресторант.

 

Новият съпруг на актрисата е следвал в Германия и Великобритания, притежава докторска степен по икономика на Европейския съюз, членува във фондация за изследване на социалната и политическата система в Турция. Освен това е в ръководството на футболния клуб „Галатасарай“.

 

На 41 години Ферхунде най-накрая се омъжи

Дениз пък е родена навръх Нова година през 1981 г. в Анкара. Докато следва в театрален ВУЗу аналог на нашия ВИТИЗ, се занимава с манекенство и участва в радиореклами.

След дипломирането си се мести да живее и работи в Истанбул като първото й тв участие е преди 19 години в сериала „Ако жената поиска“, а година по-късно се снима в сагата „Любов между двама“ – романтична комедия, в която млади турци се борят за чувствата си въпреки препятствията и предразсъдъците на близките им.

Малко преди да започне работа в супер хита „Листопад“, Дениз участва и в още един сериал, където влиза в кожата на барманката Фунда.

 

На 41 години Ферхунде най-накрая се омъжи - Снимка 2

И макар да встъпи в брачен съюз чак на 41 години, то не може да се отрече, че интимният й опит е доста солиден. В миналото тя бе сгодена за Октай Кайнарджа, въртеше любов с Ибрахим Челиккол и Нихат Алтънкая.

 

На 41 години Ферхунде най-накрая се омъжи - Снимка 3

За кума на сватбата, Дениз си бе избрала колежката й Зухал Олджай, която българските зрители познават като Гюнюл – майката на Толга и Коркут в „Една любовна история“ и Дилек в „Ифет“. Не пропуска да подчертае, че именно на нея дължи запознанството с настоящия й съпруг. Двамата вече работят упорито за наследник и се надяват на скорошен резултат.

Източник: Уикенд