Музикалните легенди от 90-те - C - Block, са на родна земя, по покана на Румънеца и Енчев, те направиха няколко концерта по Черноморието и в Пловдив.

Робърт Пийл и Жанин Лав или музикантите от прочутата група, които вече повече от 20 год. не спират да изпълняват вечните си хитове - „So Strong Out”, “Summertime” и “Time Is Tickin’ Away отново са в България, те са били и друг път у нас. Признават пред камерите на Би Ти Ви и Петя Дикова, че обичат да пеят в родината ни, защото хората ги харесват, пеят песните им, радват се, това ги прави щастливи. Сега на 9-ти май групата ще има участие с концерт и в столицата ни - София.

[caption id="attachment_340148" align="alignright" width="300"]C - Block са отново у нас, ще имат концерт, тук са по покана на Румънеца и Енчев C - Block са отново у нас, ще имат концерт, тук са по покана на Румънеца и Енчев[/caption]

Жанин признава, че тук публиката е много емоционална, вълнуват се на хитовете им, тя дори се е разплаквала от умиление, защото музикантите казват, че в този бизнес човек трябва първо да мисли да забавлението, за музиката, а после за бизнес и пари, иначе си в грешна посока.

Свързват 90-те години с много спомени, усещане за свобода, затова и хората по света и до днес пеят хитовете им. За нас, в България, песните на C - Block са хубави, връщат ни към едни години, изпълнени с много повече ентусиазъм и надежда, затова и до днес в нашите клубове често се слушат - „So Strong Out” или “Time Is Tickin’ Away” и хората все така им се радват вече повече от 20 год.

За любителите на диското или за хората, които милеят по едни отминали времена и искат за малко да се върнат назад в тях - 9-ти Май, концерт в София, за да усетим енергията на Жании и Робърт от C - Block и на наша сцена,съветва читателите си екипът на Клюки.бг.