Лана Дел Рей, която е известна американска певица, така се е охранила, че и близките й не могат да я познаят. Тя направо изплаши феновете си при последната си публична изява.

37-годишната поп дива е качила около 40 кг. само за една година. Това е брутален антирекорд, който обаче има и своето обяснение.

В края на 2021 г. Лана се раздели с годеника си Кейтън Джонсън и това отключило в нея депресия, която я карала да зареже всички диети, които през годините е спазвала стриктно. Отдала се на бързата храна – хамбургери, писи, както и на всички видове сладкиши и сладоледи.

Така от 55 килограма сега певицата е над 90. Нещо, което шокира не само феновете й, но и близките й. Преди тя беше и манекенка, изящна, стройна. В момента е обикновена пухкава лелка, което е жалко.

Оставайки сама и с напредването на възрастта, Лана започнала да си мисли, че не е отреден мъж за нея и ще остане стара мома. Това я съсипвало психически и затова виждала в храната единствената си утеха.

Някои от феновете й вече я осмиват брутално. Появиха се коментари, че Красавицата е изяла Звяра. Други пък я подиграват, че вече не е човек, а е станала мутант.

Вижте някои от актуалните снимки на звездата!

Мутант! Певицата Лана Дел Рей се превърна от Красавицата в Звяра, хората са в ужас (СНИМКИ)

Мутант! Певицата Лана Дел Рей се превърна от Красавицата в Звяра, хората са в ужас (СНИМКИ) - Снимка 2

Мутант! Певицата Лана Дел Рей се превърна от Красавицата в Звяра, хората са в ужас (СНИМКИ) - Снимка 3

Източник: БЛИЦ