Почти изминалата 2022-та година бе изпълнена със събития от исторически характер.

Към тях спокойно може да се отнесе и смъртта на кралицата на Великобритания, но любопитното е, че това бе предсказано от младата гадателка.

Тя е публикувала цял списък от 28 предсказания още в началото на тази година в известната социална мрежа ТикТок. Още по-любопитното е, че голяма част от тях вече са се случили, дори и за личния живот на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън, които се разделиха.

Почти целият списък от 28 точки засяга основно световно известни хора, но на първо място в него е случилото се с кралицата.

Младата Хана дори е успяла да предрече забременяването на поп дивата Риана, дори и гей героите на развлекателния гигант Дисни.

В списъка има и притеснителна за всички хора точка, която гласи, че скоро ще имаме контакт с извънземна цивилизация. Голяма част от уфолозите подкрепят предсказанието и са уверени, че извънземните ще дойдат на земята, за да ни вразумят и да спрат потенциална ядрена война.

Екстрасенската Хана Карол допълва, че според нея всичките прогнози ще се окажат верни, единствено е възможно да не се случат през тази година.

Източник: blitz.bg

Момиче сочено за новата Ванга от британците предрича среща с извънземни