Модни трикове от най-харесваната - Анджи, нека да откраднем няколко свежи идеи за впечатляваща визия от една от най-красивите звезди на Холивуд.

Изящната визия, крехка талия, и ярки черти са може би дадености, но пък съчетаването на дрехи и създаването на атрактивен външен вид са изцяло възможни от всеки, стига да имаме усет и желание да впечатлим околните. Оставяме на страна факта, че Джоли е от онези лица, на които отиват всякакви цветове на косите. [caption id="attachment_398659" align="aligncenter" width="300"] Блондинката Джоли[/caption] Но често в забързаното си ежедневие на бизнес дама, актриса, знаменитост и майка, тя съчетава спортно елегантни тоалети и то по идеален начин. Избора на ежедневни дрехи, съчетан с ботуши и големи очила като акцент правят стила по-атрактивен. Съчетанията на неутрални цветове са рядко ползвани, но могат да бъдат доста добра идея за различен стил. Анджи често използва светли цветове на обувките си, което подчертава елегантността на фигурата й, светли и високи обувки. Както се пише и в изданията - Lazara, Lady zone, Анджелина Джоли използва палто , тип перелина, пола мосив с блуза в ярък тон, тези комбинации, са по-нестандартни, но правят стила й много женствен и красив.

Анджи умело съчетава и дълги официални рокли, под които са високи обувки на платформи, с които да може да се движи удобно по официалните подиуми, нещо което определено е едно добро хрумване, коментираме и ние.