23-годишна жена от САЩ се похвали с връзката си с мъж, който е на 57 години (34 повече от нея).

Никол Даунс, живееща в щата Мичиган, сподели със своите последователи в социалните мрежи, че наскоро отпразнува петата годишнина от връзката си с Майкъл.

Тя качи няколко романтични снимки, поздрави гаджето си и сподели, че не би могла да си представи по-добър партньор от него.

"Толкова сте щастливи! Честита годишнина!", "Прекрасна двойка, честит юбилей!", "Честита годишнина, милички!" - такива бяха масово коментарите на потребителите.

Млада блондинка шокира: Излязох с 57-г. мъж, а на следващия ден...

Никол и Майкъл започват връзката си през 2018 г., когато тя е едва на 18 години. Тя се майтапи, че още след първата им среща е решила да живее при него.

Даунс редовно споделя в социалните мрежи детайли от съвместния им живот, често нарича Майкъл sugar daddy заради възрастовата им разликата.

Млада блондинка шокира: Излязох с 57-г. мъж, а на следващия ден... - Снимка 2

Тя оповестяват връзката си за първи път едва през 2020 г., за да избегнат негативни коментари от хейтърите.

"Откакто сме заедно, сме неразделни. Не споделях за връзката си поради разликата във възрастта. Не исках да се занимавам с отрицателните мнения на другите хора, но това е моят живот, и аз правя това, което ме прави щастлива", заяви тя.

Млада блондинка шокира: Излязох с 57-г. мъж, а на следващия ден... - Снимка 3

Тя редовно показва на последователите си в мрежата моменти от техните пазарувания, по време на които Майкъл й подарява скъпи дизайнерски дрехи и аксесоари. Тя също така се гордее с това, че любимият й финансира различни естетични процедури за нея, включително ботокс инжекции, уголемяване на устните и бразилски лифтинг на седалището. 23-годишната жена многократно е изразила желанието си да се ожени за него и 2-мата да прекарат целия си живот заедно.

Източник: blitz.bg