Кулио си отиде на 59-годишна възраст, а с него си отиде и част от любовта към рап музиката. Той беше сред основните лица на този музикален жанр в световен мащаб и мнозина изживяват тежко кончината му.

Сред тях е холивудската звезда Мишел Пфайфър, която познава Кулио от цели 27 години. Двамата се запознават по време на видеоклипа към Gangster~s paradise, където красавицата с котешки очи участва. Парчето е най-големият хит на Кулио и е саундтрак към филма „Опасен ум“, където участва Пфайфър.

Загубата на Арти (истинското му име е Артис Леон Айви – младши) е голям шок за мен. През годините поддържахме връзка, той беше невероятен човек, баща и мъж. Няма истински мъже като него вече, той беше от последните“, написа Мишел в социалните мрежи.

64-годишната актриса възнамерява да присъства и на погребението на рап звездата. Все още не е уточнена датата на това събитие.

Тази сутрин всички световни таблоиди гръмнаха с новината за смъртта на Кулио. Тя идва по време на негово турне. Бил е намерен мъртъв в банята на свой приятел. Причината за фаталния край все още не е оповестена.