Мила Кунис и Аштън Къчър очакват с голямо нетърпение първото си дете! Младите влюбени са изключително щастливи и се готвят за появата на бебчето си!

Мила Кунис обаче мисли за по-нетрадиционен начин на раждане. Тя е решила да роди по естествен начин, без никакви упойки или обезболяващи, най-вероятно в домашни условия. Не е ясно дали таткото също ще присъства на раждането. Въпреки рисковете да роди в домашни условия, красавицата се надява, че всичко ще премине много успешно, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_314718" align="alignright" width="300"]Мила Кунис ще ражда у дома Мила Кунис ще ражда у дома[/caption]

Аштън Къчър също е много развълнуван, че ще става родител, той много глезел половинката си, купувал й всякакви неща, от които да се чувства добре по време на бременността си. Самата Мила се шегува, че той е по-готов от нея за бебето.Четял много книги за отглеждане на деца, готвел се за голямото събитие, дори ходел на частни уроци по руски език, това е родният език на любимата му Мила Кунис, защото се притеснявал, че ако тя му пее или говори на руски, той няма да разбира, пише "Всеки ден".

Пожелаваме на Аштън и Мила да станат щастливи родители на хубаво и здраво детенце и всичко да мине безпроблемно при раждането, очаква се поредното звездно бебе тази година.