Жена от Аризона, САЩ е обвинена, че в продължение на месеци е добавяла токсични вещества в кафето на съпруга си, с когото са в развод, с цел да го убие.

Пострадалият съпруг, който преди това е бил част от военновъздушните сили на САЩ, представил на полицията видео доказателство, показващо как Мелъди Джонсън слага белината в машината му за кафе.

Още през март 2023 година съпругът е почувствал, че кафето му има неприятен вкус. Въпреки че те били в процес на развод, да живеели заедно с децата си.

Месеци наред жена слага белина в кафето на мъжа си, но сметките й излязоха криви и...

Забелязвайки промяната във вкуса на кафето, мъжът започва да прави тестове на водата от чешмата, която се оказва в нормите. Обаче след изследване с тестер на кафе машината, индикаторът показал "повишено ниво на хлор".

През май 2023 година той инсталира скрита камера в дома си, която заснема Мелъди Джонсън да добавя "нещо в каната на кафе". Той веднага сигнализирал в полицията, но поради липса на повече яснота по добавената субстанция, случаят не е бил разгледан сериозно.

След събирането на няколко видеоклипа, които подкрепят твърденията на съпруга, той отново се обърна към полицията. Резултатът не закъснял - арест на Мелъди Джонсън за опит за убийство.

Също така, е издадена заповед за претърсване на дома, където е открит контейнерът на кафе машината, съдържащ токсични вещества.

Източник: blitz.bg