Видео успя да заснеме бой на пътници в самолет по време на полет. Клипът бързо се разпространи в социалните мрежи и стана популярен сред потребителите.

В заснетото се вижда как двама пътници са се изправили и се карат, докато стюардесата стои до тях и се опитва да ги успокои. Все пак агресията взима превес и двамата пътници започват да се блъскат един-друг. Малко по-късно блъскането прераства в размяна на удари, като участник нанася удари с ръце по другия, който се опитва да се предпази.

В разразилия се бой се включват и други пътници в близост и малко по-късно напрежението е потушено. За момента не е ясна причината за боя, знае се, че пътниците са индийци.

Тяхното поведение бе осъдено в хиляди коментари дори и от техните сънародници. Мнозина го определиха, като срамно и недопустимо.

Не малко мнения има и, че на участниците трябва да им се забрани да летят повече, а не липсваха и радикални искания, като да бъдат съдени за тероризъм.

Припомняме, че по-рано тази година бе заснето видео отново в самолет, на което се вижда как агресивен пътник досажда на Майк Тайсън, а закачката приключи с бой за агресора.

Източник: blitz.bg

Меле в самолет: Пътници се сбиха заради… (ВИДЕО)