Меган Маркъл твърди, че придворните на кралицата я принудили да прави обиколки в Южна Африка, докато синът й Арчи едва не загинал при пожар. Херцогинята на Съсекс сподели в новия си подкаст, че придворните са безмилостна машина, която я е подлагала едва ли не на мъчения, още преди брака й с Хари.

"Никой не ме беше карал да се срамувам, че съм амбициозна, докато не започнах да излизам със сегашния си съпруг. Третираха ме като меркантилна и презряна жена", оплаква се Меган пред приятелката си Серина Уилямс. В подкаста си, херцогинята споделя още, че Арчи едва не загинал по време на пожар в детската стая, в която бил настанен в Южна Африка.

"Те знаеха, че не искам да се разделям с детето си, но ме принудиха да изнеса реч пред общност в РЮА. Малко след това научих, че синът ми за малко да пострада, след като в детската стая, където трябваше да спи, се беше запалил радиатор. Дадоха ми време само да го видя и да се уверя, че е добре. После ме принудиха да се върна и да подновя обиколките си, без да виждам детето си. Беше кошмар", допълва още Меган. Тя заяви, че те не са й дали възможност да се върне в Англия, както тя е поискала, въпреки че е била разстроена. След този инцидент с Хари взели твърдо решение да избягат в САЩ.

Източник: Дейли мейл